Foredrag

Birte holder gerne foredrag om bedemandens arbejde

Foredraget kan f.eks. handle om alle de praktiske detaljer, om love og regler samt traditioner og muligheder i forbindelse med dødsfald. Hvad gør en bedemand egentlig? Hvordan kan man selv tilrettelægge en handling, hvis afdøde f.eks. ikke var medlem af folkekirken? Hvordan er det nu med arv, og hvordan finder du ud af det?

Birte elsker at svare på spørgsmål, så både under foredraget såvel som efter kan du spørge om alt det, der falder dig ind. Senest har vi besøgt konfirmanderne i Magleby. 

Ring 6251 1618 eller brug kontaktsiden til at spørge om mulighederne for at få Birte ud at holde foredrag for eksempelvis dig og din forening eller naboer. Birte har tidligere holdt foredrag for både skoleklasser, konfirmander, madklubber, husmoderforeninger m.fl.

Vi dækker hele Svendborg, Langeland og omegn

Lars Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født og opvokset i Tryggelev på Langeland. Jeg er udlært mekaniker, men før jeg blev bedemand, arbejdede jeg som falckredder i Rudkøbing i mange år. Du kan ringe direkte til mig på 2343 3654.

Birte Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født i Sydslesvig, men har også mine rødder i Tryggelev. Lars og jeg blev gift i 1984 og vi har to sønner. Før jeg blev bedemand arbejdede jeg i forskellige jobs inden for salg og service. Jeg tager mig overvejende af samtaler med pårørende og svarer på alle spørgsmål. Ring til os på 6251 1618.