Produkter, skifteret & arv

Produkter

Øernes Bedemænd tilbyder et udvalg af:

  • Kister*
  • Urner
  • Ligklæder
  • Tilbehør

Vi vejleder dig meget gerne om valget ud fra dine og den afdødes ønsker.

* Alle vores kister er fremstillet i Danmark

Skifteret, arv og gæld

Øernes Bedemænd besvarer gerne alle dine spørgsmål omkring et dødsfald – også når det drejer sig om økonomi, skifte, arv og gæld. Dog vil vi slå fast, at vi ikke er jurister, så vores svar til disse emner er af mere generel karakter.

Er du i tvivl om, hvad du må og ikke må i forbindelse med et dødsfald, skal du i første omgang kontakte Skifteretten. Langeland og de sydfynske øer hører under Skifteretten i Svendborg. Du kan træffe Skifteretten i Svendborg mandag til fredag (8.00-15.00) på telefon 6221 2157.

Begravelseshjælp

Alle der er født før den 1. april 1957 har ret til 1050 kroner i begravelseshjælp fra Den offentlige Sygesikring. Din bedemand hjælper dig med at søge kommunen om dette beløb.

Det afhænger af den afdødes formue, civilstand og eventuelle børn under 18 år, om der kan søges om ekstra begravelseshjælp. De præcise forhold omkring din situation kan Øernes Bedemand hjælpe dig med at finde ud af.

Vi dækker hele Svendborg, Langeland og omegn

Lars Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født og opvokset i Tryggelev på Langeland. Jeg er udlært mekaniker, men før jeg blev bedemand, arbejdede jeg som falckredder i Rudkøbing i mange år. Du kan ringe direkte til mig på 2343 3654.

Birte Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født i Sydslesvig, men har også mine rødder i Tryggelev. Lars og jeg blev gift i 1984 og vi har to sønner. Før jeg blev bedemand arbejdede jeg i forskellige jobs inden for salg og service. Jeg tager mig overvejende af samtaler med pårørende og svarer på alle spørgsmål. Ring til os på 6251 1618.