Når dødsfaldet har fundet sted

Har du ansvaret for at arrangere en af dine kæres begravelse eller bisættelse?

Har du ansvaret for at arrangere en af dine kæres begravelse eller bisættelse, er der pludselig uendeligt meget, du skal tage stilling til. I nogle tilfælde har den afdøde hjulpet, eksempelvis ved at udfylde Min sidste vilje, eller I har fået snakket om den nu afdødes ønsker i god tid.

Men selvom du er forberedt, kan der stadig være meget, du er i tvivl om. Og her hjælper bedemanden. I menuen Når dødsfaldet har fundet sted finder du informationer, der kan hjælpe dig igennem. Og du er altid velkommen til at spørge os, hvis der er noget, du ikke kan finde svar på.

Du kan trygt begynde med at kontakte Øernes Bedemænd.

Vi indleder med en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan det hele skal forløbe. Vi taler om ønsker til begravelsen eller bisættelsen, fortæller dig om dine muligheder, hjælper med kontakt til eksempelvis præst, graver, krematoriet, avis, blomsterhandler og restaurant/kaffested, og vi giver dig en god ide om, hvad det hele kommer til at koste.

Vi kan mødes hos os, hjemme hos dig selv, i afdødes hjem eller et andet sted, hvor du føler dig tryg.

Vi dækker hele Svendborg, Langeland og omegn

Min sidste vilje..

Min sidste vilje er din mulighed for at træffe vigtige beslutninger, mens du selv kan. Det er et hæfte, som du kan bestille en trykt udgave af på nettet eller hente hos bedemanden. Hæftet er helt gratis.

Det er en stor hjælp for dine pårørende, når du udfylder Min sidste vilje. Her tager du stilling til din begravelse, til højtideligheden, til selve forløbet. På den måde kan du sikre dig, at dine pårørende får kendskab til dine ønsker omkring din begravelse eller bisættelse.