Hvad gør bedemanden?

Sammen definerer vi rammerne

Øernes Bedemænd tager sig af en lang række opgaver i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Hvilke opgaver bedemanden skal løse, og hvilke opgaver du selv ønsker at tage dig af, aftaler vi sammen under den indledende samtale.

Øernes Bedemænd hjælper dig gerne med:

 • Rådgivning og vejledning ved en personlig samtale
 • Kontakt til præst og kirkekontor
 • Anmeldelse til diverse myndigheder
 • Udformning og indrykning af dødsannonce
 • Levering af kiste, urne og ligtøj
 • Bestilling af kistedekoration, kranse og buketter
 • Transport med rustvogn
 • Reservering af restaurant eller kaffested
 • Aftaler med graver og kirkegård/krematorium
 • Bestilling af gravsten
 • Begravelseshjælp fra kommunen, Sygesikringen Danmark og fagforening
 • Kisteilægning og påklædning af afdøde
 • Transport af urne
 • Kørsel af blomster
 • Planlægning af afskedsceremoni, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken
 • Rådgivning og vejledning – også efter højtideligheden

Vi dækker hele Svendborg, Langeland og omegn

Lars Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født og opvokset i Tryggelev på Langeland. Jeg er udlært mekaniker, men før jeg blev bedemand, arbejdede jeg som falckredder i Rudkøbing i mange år. Du kan ringe direkte til mig på 2343 3654.

Birte Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født i Sydslesvig, men har også mine rødder i Tryggelev. Lars og jeg blev gift i 1984 og vi har to sønner. Før jeg blev bedemand arbejdede jeg i forskellige jobs inden for salg og service. Jeg tager mig overvejende af samtaler med pårørende og svarer på alle spørgsmål. Ring til os på 6251 1618.