Om Øernes Bedemænd

Øernes Bedemænd drives af os, Lars og Birte Brynk Andersen

Vi har siden 2003 hjulpet med alt det praktiske ved begravelser og bisættelser.

Øernes Bedemænd er den ældste begravelsesforretning på Langeland, og vi ejer også Rudkøbing Begravelsesforretning og Langelands Begravelsesforretning. Vi er medlem af foreningen Danske Bedemænd, som er en sammenslutning af selvstændige bedemænd. Her får vi mulighed for at dygtiggøre os gennem uddannelses- og kursusforløb og holde os opdateret på de nyeste love og regler.

Vi gør vores bedste for hele tiden at supplere vores erfaring som bedemænd med den nyeste viden på området, så vi altid kan give den bedste rådgivning og hjælp til pårørende i forbindelse med dødsfald.

Vi dækker hele Svendborg, Langeland og omegn

Bedemand på Langeland

Hvordan får man tanken at blive bedemand? Det spørgsmål bliver vi tit stillet. Men for os var det en tanke, der faldt helt naturligt i tråd med vores livsanskuelse og vores forhold til mennesker. At kunne hjælpe og yde service i en situation, hvor et medmenneske står i en presset situation og mangler både praktisk hjælp men også støtte i en svær tid. Det passede ind i vores filosofi. Desuden havde vi et ønske om at kunne arbejde sammen som ægtepar. Med de erfaringer, vi hver især bragte med fra vores tidligere jobs fandt vi, at en begravelsesforretning ville være det helt rigtige for os.

Vi startede som bedemænd på Langeland i 2003. Først i vores daværende bolig i Tryggelev. Men pladsen blev for trang, så da vi fandt en ejendom med gode lokaler på Humblevej i Rudkøbing, flyttede vi der til. Efter et par år købte vi Rudkøbing Begravelsesforretning, der i mange år var ejet af bedemand Christian Gammelgaard, som igen havde overtaget den efter sin svigerfar, Skyum Christensen. I 2013 solgte Anett Møller Taasinge sin begravelsesforretning til os.

Lars Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født og opvokset i Tryggelev på Langeland. Jeg er udlært mekaniker, men før jeg blev bedemand, arbejdede jeg som falckredder i Rudkøbing i mange år. Du kan ringe direkte til mig på 2343 3654.

Birte Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født i Sydslesvig, men har også mine rødder i Tryggelev. Lars og jeg blev gift i 1984 og vi har to sønner. Før jeg blev bedemand arbejdede jeg i forskellige jobs inden for salg og service. Jeg tager mig overvejende af samtaler med pårørende og svarer på alle spørgsmål. Ring til os på 6251 1618.