Hvor kan jeg klage?

Kontak os endelig hvis der er noget

Selv om vi gør vores yderste, for at I får netop den begravelse eller bisættelse, som I ønsker, kan der ske fejl. Når det sker, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at rette op på fejlen og finde en ordning med de efterladte. Så kontakt os endelig, hvis der er noget, du ikke har været tilfreds med eller hvis der er sket fejl et sted. Sammen finder vi en løsning.

Du har også mulighed for at klage til:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby

Tlf. 41715000
Hjemmeside: www.kfst.dk

Vi dækker hele Svendborg, Langeland og omegn

Lars Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født og opvokset i Tryggelev på Langeland. Jeg er udlært mekaniker, men før jeg blev bedemand, arbejdede jeg som falckredder i Rudkøbing i mange år. Du kan ringe direkte til mig på 2343 3654.

Birte Brynk Andersen, bedemand

Jeg er født i Sydslesvig, men har også mine rødder i Tryggelev. Lars og jeg blev gift i 1984 og vi har to sønner. Før jeg blev bedemand arbejdede jeg i forskellige jobs inden for salg og service. Jeg tager mig overvejende af samtaler med pårørende og svarer på alle spørgsmål. Ring til os på 6251 1618.